Варіанти приготування молодої картоплі

Молода картопелька … м-м-м 😋

Здається, що її обожнюють всі, навіть ті, хто сильно переймається своєю фігурою та зайвими грамами 😉 Адже молоденька, молоденька картопелька – як смачний та довгоочікуваний десерт. Тож, сьогоднішня п’ятнична рубрика #рецепти_від_Зарог присвячена саме молодій картоплі та варіантам її приготування.

Варіант перший, найпростіший. Відварити почищену (це особливе задоволення та своєрідна медитація – шкрябати цю молоду картопельку) картоплю, злити воду, додати підтоплене вершкове масло ТМ Зарог, дрібненько порубаний укроп. Для особливих поціновувачів – можно дрібненько нарізати трохи молодого часника й додати нашому блюду карколомного аромату 😋

Варіант другий: запечена молода картопля. Для цього картоплю достатньо гарно помити, перед тим лишивши її у воді хвилин на 10-15. Відварюємо вимиту картоплю після кипіння хвилин 10, зливаємо воду (відкидаємо на друшляк).

Готуємо окремо заправку: 40-50 гр вершкового масла ТМ Зарог розтоплюємо з 1-2 ложками рослинного, додаємо часник та перчик. Висушену картоплю викладаємо у форму, трохи продавлюємо дном склянки, поливаємо заправкою. Випікаємо за температури 180-200 градусів хвилин 20. Рум‘яна та хрустка насолода готова.

І ще один варіант: коли відварену в мундирах молоду картоплю обсмажуємо на сковороді. Перед тим розтопити на сковороді вершкове масло ТМ Заріг, змішане із рослинною олією, та трохи обсмажити часник, аби він віддав свій неповторний аромат. Потім викладаємо на сковорідку картоплю, обсмажуємо з усіх боків в неймовірній олійно-часниковий суміші. Перед подачею присипаємо подрібненим укропом (або іншою зеленню).

Приємного апетиту! І нехай ваші найсмачніші бажання здійснюються разом із ТМ Зарог.