Продовжуючи смачну тему вершкового масла ТМ «Зарог» (маємо надію, що ви вже спробували наш вершковий шедевр), пропонуємо трохи доповнити його смак в залежності від ваших вподобань. Тому в рубриці #рецепти_від_Зарог пропонуємо приготувати різноманітні намазки, основою для яких є справжнє та натуральне масло ТМ «Зарог».
Отже, всі намазки готуються за єдиним принципом:
1. Для приготування беремо масло кімнатної температури (м’яке, але не рідке).
2. Масло збиваємо міксером на швидкості трохи вище середньої.
3. Чим довше збиваємо, тим білішим та повітрянішим воно стає, міняючи структуру на кремоподібну.
4. Всі інші інгредієнти, які додаються до масла, мають бути теж кімнатної температури (не гарячими, бо масло розтане, і ефект буде не той; і не холодними, бо тоді структура намазки буде неоднорідною).
5. Готова суміш з масла має настоятися як мінімум ніч в холодильнику, аби був збалансований смак.
А тепер – до смачненького! Які ж види намазок можна приготувати на основі вершкового масла ТМ «Зарог»?
1. Зелень та часник. Зелень (кріп) дрібно нарізати, вичавити часник, ретельно збити з маслом.
2. Масло з оливками та маслинами. Маслини та оливки відібрати від кісток, подрібнити, збити з маслом.
3. Масло з сьомгою. З риби вибрати кістки, дрібно нарізати, змішати із збитим маслом.
4. З печеним перцем. Великий болгарський перець почистити, змастити олією та запекти в духовці. Коли охолоне, подрібнити, додати сушеної папріки та змішати із збитим маслом.
5. Із грибочками та цибулею. Підсмажити подрібнену цибулю та гриби (найкраще смакує з білими, але й з печерицями смак особливий), змішати із збитим маслом та насолоджуватись.
6. Із сиром із пліснявою. Додати до збитого масла сир із пліснявою та ретельно перемішати. Але пам’ятайте, що до сиру ніяких спецій вже додавати не треба, бо ризикуєте загубити смак.
7. З апельсином та м’ятою. Цедру одного апельсину та трохи соку змішати з подрібненою свіжою м’ятою та додати до вершкового масла.
Перелік рецептів смачних намазок з вершкового масла ТМ «Зарог» може бути доповнений вашим унікальним рецептом. Пишіть в коментарях, які намазки найбільше
смакують вам І будемо готувати разом
