День працівників харчової промисловості – свято здорової та корисної їжі, свято настрою та спілкування

Харчова промисловість України — це тисячі великих, середніх і малих підприємств, які виробляють майже 20% від загального обсягу промислової продукції.  Тому свято, що відзначалося цьогоріч 20 жовтня – це свято людей, які щодня працюють, щоб у кожній родині на столі був хліб з маслом та інші продукти. Серед них – і наш молодий, але досвідчений колектив ТОВ “Оржицький молочний завод”.

Тож не дивно, що колектив ТМ “ЗароГ” не міг залишитися осторонь урочистого заходу з нагоди свята, що відбувся 20 жовтня у Полтавській державній аграрній академії. Теплі слова, привітання, прекрасна музика і, звісно, пригощання смаколиками, – таким видалося свято цього року.