
Початок осені зазвичай Та не за погодними умовами, а за темпом життя.
І поки ми входимо в новий (або забутий старий) ритм життя після літніх канікул, кулінарні шедеври не на часі в багатьох господинь. Але ж шалений темп вимагає більшої енергії. Тому сьогодні в нашій п’ятничній рубриці #рецепти_від_Зарог ми пропонуємо швидкий та смачний рецепт картоплі, яка може бути не лише гарніром, а й самостійним смачним джерелом ресурсів та сил. Та головне, що цей рецепт не вимагає багато часу чи постійної включеності в процес приготування. А смакує … м-м-м як
Отже, до справи. Нам знадобиться:6-8 гарненьких картоплин
1-1.5 літри молока ТМ Зарог
250 гр твердого сиру
2-3 зубчики часнику
картоплю миємо, очищаємо, нарізаємо півколами. Молоко наливаємо в каструлю, доводимо практично до кипіння, додаємо нарізаний твердий сир (трохи сиру лишаємо для кінцевого етапу приготування) та часник. Прогріваємо перемішуючи. Викладаємо картоплю, вона має бути перекрита молоком повністю. Варимо 10 хв.
картоплю викладаємо до форми для запікання, заливаємо молочною сумішшю, у якій готувалася попередньо. Зверху посипаємо тертим сиром та запускаємо 25-30 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Прикрашаємо зеленню, подаємо на стіл та насолоджуємося
Смачного!
