Літо – час овочевих фантазій

Літо – час овочевих фантазій 🌶🌽🍅🍆🥒🥔🥕🥗🥦🥬🧄🧅

Зі свіжих сезонних овочів можна приготувати безліч страв. І до багатьох з них гарно пасує соус на основі нашого білого йогурту без цукру. Він має легкий смак, приємну структуру та є універсальним в руках кожної господині. Адже йогурт ТМ Зарог як полотно митця, яке слугує основою для ваших кулінарних шедеврів.

Отже, традиційна п’ятнична рубрика #рецепти_від_зарог сьогодні під зіркою йогуртових соусів.

Перший номер – грецький соус.

Беремо 1-2 свіжих огірка, очищаємо від шкурки, натираємо на терці, віджимаємо зайвий сік. Додаємо перетертий часник (1-2 зубчика), листя м’яти подрібнене, 2 ст ложки оливкової олії. І найголовніше – густий та ніжний йогурт від ТМ Зарог, щіпка солі – і маєте неперевершений смак, який відразу перенесе вас на узбережжя Греції, за столик невеличкої таверни на березі моря.

Другий варіант – підійде для свіжих овочів, нарізаних діпами. Такі подовжені шматочки моркви, перцю, селери або скибочки томатів ідеально смакують із цим соусом. Отже, подрібнюємо блендером 100 гр бринзи від ТМ Зарог, упаковку нашого натурального йогурту, пучок кріпу. Можна додати зелень із специфічним смаком, який вам найбільше до вподоби: кінза або тархун. І легкий та поживний соус стане гарною прикрасою свіжих овочів.

Третій варіант – з відтінком Індії. Перебити блендером або дрібненько нарізати половину цибулини, додати баночку нашого йогурту від ТМ Зарог, 1 ч.л. порошку карі, прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Насолоджуйтесь довершеним смаком овочів із соусами на основі нашого неперевершеного та універсального йогурту від ТМ Зарог. Зробіть ваше літо особливо смачним 😋