Друзі, на жаль, ми помилково втратили один з наших постів. Виправляємо ситуацію, але разом з тим дублюємо Ваші коментарі та відповіді на них, адже вони дуже цінні і для нас, і для вас.
Отже, зустрічайте свіжу порцію молочноі ПРАВДИ від ТМ Зарог
Сьогодні ми розповімо про пастеризацію молока, яка оплутана мереживом різноманітних міфів. Та ми вже один раз назвалися «руйнівниками міфів», тоді й будемо продовжувати в цьому дусі
Правда 2. Безпечне молоко – пастеризоване молоко. Адже це молоко без патогенних бактерій, але зі збереженими смаковими якостями.
Для початку давайте розберемося, що означає термін «пастеризація». Пастеризація – це нагрівання до температури, яка нижче за температуру кипіння на нетривалий час з метою знищення патогенних бактерій.
При цьому оптимальний температурний режим дозволяє зберегти корисні властивості молока та характеристики (колір, запах, консистенцію, смак тощо).
Пастеризація – обов’язкова умова для молока, з якого потім виготовляються всі інші молочні продукти.
Так, ми розуміємо та поважаємо поціновувачів свіжого домашнього молока, особливо коли споживач добре обізнаний із станом здоров’я корови, умовами її утримання в господарстві, дотриманням санітарних умов. Але досвід показує, що якість такого молока – дуже нестабільна. В ньому, крім корисних складових, можуть бути й шкідливі.
Молоко ТМ Зарог є пастеризованим, адже ми впевнені, що саме з пастеризованого молока створюються найсмачніші, справжні та корисні молочні шедеври ТМ Зарог .
Смакуйте та насолоджуйтесь
