
Існує чимало міфів про молоко та молочну продукцію. І, на жаль, часто вони стають трендами, які насправді є лише модними «фішками», далекими від реальності. Ми не претендуємо на звання «руйнівники міфів»… хоча, чому б і ні!
Та головна наша мета – розповісти вам справжні факти про молоко та молочні продукти, а висновки вже робити вам
Правда 1. Молоко має нести користь, а не загрозу для здоров’я. На нашому Оржицькому молокозаводі продукція виготовляється з дотриманням необхідних норм безпеки харчової продукції. Пояснимо:
По-перше, ми беремо молоко від корів з власного фермерського господарства та ферм партнерів. Це дає впевненість в тому, що сировина для нашої продукції надходить від здорових та доглянутих тварин. Дотримання санітарно-гігієнічних умов – найголовніша задача на цьому етапі. Результат – молоко вищого ґатунку!
По-друге, процес доїння – автоматизований, за наявності молокопроводів та холодильної установки. Це забезпечує поступове охолодження молока в процесі доїння та чистоту видоєного молока.
По-третє, ми проводимо обов’язковий лабораторний аналіз молока на наявність інгібуючих речовин (мийно-дезінфікуючих розчинів), залишків ветеринарних препаратів (антибіотиків), які є недопустимими. А також контролюємо фізико- хімічні показники (кислотність, жир, білок, густина, термостійкість). Для цього маємо експрес лабораторію на фермі та ще дві (хімічну та бактеріологічну) на самому заводі.
Тільки після ретельних перевірок ми допускаємо молоко на виробництво, аби наші споживачі були впевнені в якості продукції Зарог, яку вони купують.
І ми гарантуємо цю якість, адже цінуємо наших споживачів та бережемо звання постачальників смачної та справжньої молочної продукції Зарог.
