Цей гастрономічний тиждень в нас проходить під зіркою шоколадного масла Зарог Тому й традиційна п’ятнична рубрика #рецепти_від_Зарог в нас солодка та шоколадна
Печиво з шоколадного масла прийдеться до душі і дорослим, і дітям. Тож пропонуємо витратити мінімум часу і отримати максимум солодкого задоволення
Для приготування печива нам знадобиться:
– Масло шоколадне ТМ Зарог – 180 гр.
– Борошно пшеничне – 350 гр.
– Розпушувач – 10 гр.
– Молоко ТМ Зарог – 3 ст. ложки
– Яйце – 1 шт.
– Цукор – 2 ст. ложки (для посипки зверху печива)
– Какао-порошок – 1,5 ст. ложки
Приготування:
Крок 1 – ретельно перемішуємо шоколадне масло (кімнатної температури) із яйцем та молоком.
Крок 2 – додаємо до отриманої маси борошно, розпушувач та какао.
Крок 3 – замішуємо тісто. Воно має бути м’яким, не приставати до рук і приймати гарно форму.
Крок 4 – розкатуємо тісто товщиною 0,5 см, вирізаємо за допомогою форм печиво. Посипаємо зверху цукром.
Крок 5 – випікаємо при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Смакуйте із улюбленими напоями, тримайте сили, бережіть себе
