Печиво на пряженому молоці  – і до сніданку, і на перекус 

🍪

👌Якщо ви ще не готували це просте печиво на нашому пряженому, то рекомендуємо спробувати. Рецепт простий, аромат неймовірний, асоціації з цими коржиками – лише святкові. Отже, зустрічайте традиційну рубрику @рецепти_від_Зарог та печиво на пряженому молоці.

Для приготування нам знадобиться:

– Масло вершкове ТМ “Зарог” – 100 гр.
– Молоко пряжене ТМ “Зарог” – 100 мл.
– Цукор – 200 гр.
– Яйце – 1 шт.
– Борошно – 500 гр.
– Розпушувач – 2 ч.л.
– Ваніль за бажанням

Крок 1. Збиваємо пом’якшене вершкове масло із цукром, додаємо ваніль. Продовжуючи збивати додаємо яйця та пряжене молоко.
Крок 2. Поступово вводимо борошно із розпушувачем. Тісто має бути еластичним.
Крок 3. Розкатуємо тісто товщиною до 1 см. За допомогою форми вирізаємо саме печиво.
Крок 4. Випікаємо на 180 градусах 15 хвилин.
Крок 5. Насолоджуємося неймовірним вершковим смаком з карамельним відтінком.

Смачно 😋 Ваш Зарог 👌

Печиво на пряженому молоці