Приймаємо гостей з Японії

Приймаємо гостей, розповідаємо про роботу та особливості діяльності під час війни 🇺🇦🐄🥛

Цього разу до нас завітав кореспондент з Японії, видання The Mainichi Newspapers. Так-так, в Японії 🇯🇵цікавляться українським виробництвом молочної продукції.

🤔Питання Mitsuyoshi HIRANO змусили нас самих глянути на нашу роботу ніби зі сторони, адже ведення бізнесу в умовах війни – це не тільки про виробництво смачної та корисної молочної продукції, а й щоденне подолання викликів національного, та й навіть міжнародного рівня. І ми зрозуміли, що ця ситуація суттєво загартувала всю нашу дружню команду 💪. Адже ми зберегли робочі місця, сплачуємо зарплати та вправно платимо податки. Крім того, підтримуємо військових та вимушених переселенців, яких війна привела до наших країв.

Не без складнощів, адже маємо підлаштовуватися під проблеми із збутом сільськогосподарської продукції по різних напрямках, відчуваємо спад попиту в деяких регіонах, податковий тягар та мобілізаційне навантаження, бо колектив заводу став ще більше жіночим 👩‍💼Та поряд з усім цим ми відчуваємо вашу підтримку, наші споживачі 👍 Ми дякуємо за підтримку саме українського виробника смачної молочки. Кожна ваша покупка наших смаколиків надихає рухатись, планувати (як би дивно це зараз не звучало), долати складнощі та враховувати обставини. І працювати. Адже країна має десь брати сили та відновлюватись. І кожен на своєму фронті робить все можливе саме для цього.

Тому знайте, що в кожній одиниці нашої продукції – неймовірна праця, сподівання, надії та віра. Віра в нашу спільну ПЕРЕМОГУ🇺🇦.