Саме так зустрічають ці сирники . Дивовижні, ніжні та корисні
Без борошна та з неймовірно смачного сиру. Всі мрії про сирники – в одному рецепті
Тож, зустрічайте в нашій рубриці #рецепт_від_Зарог – інструкцію по створенню смачнючого дива на кухні від нашої підписниці Olga RostovtsevaДля приготування нам знадобиться:400 г сиру – для цього рецепту потрібно брати саме зернистий сир, а не пресований, адже в нього більш суха консистенція. І сир від ТМ Зарог, за думкою господині, підходить ідеально
2-3 ст.л. цукру.1 жовток (білок не використовуємо, щоб наша маса для сирників не була занадто рідкою).35-40 г. манки.Змішуємо сир з цукром, жовтком та манкою, додаємо щіпку солі для балансу смаку
. Ретельно перемішуємо або виделкою, або блендером – у випадку якщо ви полюбляєте більш ніжні сирнички. Залишаємо всю масу хвилин на 20 в спокої, аби манка набула більш м’якої консистенції. Маса має бути достатньо густа, аби з неї можна було сформувати ковбаску, яку розділити на рівні однакові шматочки. Перегортаємо кожен шматочок зрізом донизу, припудрюємо злегка борошном та надаємо ножем необхідної форми. Припудрені борошном сформовані сирники ставимо хвилин на 15-20 до морозильної камери, аби вони краще тримали форму під час приготування.Розігріваємо сковороду, змащуємо рослинною олією, викладаємо сирники на гарячу поверхню. Смажимо до золотистої скоринки з обох боків.Такі сирники виходять більш ніжними, з особливо сирним смаком. А ще, є улюбленою сирною смакотою навіть для найвибагливіших маленьких поціновувачів. Смачного!Друзі, дякуємо за зворотній зв’язок! Надсилайте свої оригінальні рецепти з фото чи відео, а ми будемо з радістю ділитися вашими шедеврами, які народжуються на вашій кухні разом із молочною продукцією Зарог!



