Традиції збереження якості від ТМ « Зарог»

Сімейну історію нашого молокозаводу ви вже знаєте. І розумієте, чому для нас так важливо утримувати якість продукції на високому рівні. Але є ще одна складова, яка тримає нас в тонусі гарантування якості продукції ТМ «Зарог». І починається вона ще далеко в минулому сторіччі.Так, наш Оржицький молокозавод побудований на місці старого заводу, зведеного ще німецькми спеціалістами. Ми знайшли старі архіви, в яких є документи про поставку продукції в Польщу та Болгарію. Переважно це були сири, але завод забезпечував населення молоком, сметаною, кефіром та маслом.На жаль, в 2012 році від приміщень старого молокозаводу мало чого лишилося функціонального. Ми відбудували нові стіни, дах та завезли сучасне обладнання. Але історичний дух якості живе на заводі. Ми навіть знаємо, де він мешкає, адже від німецького приміщення лишилися підвали, в яких були сироварні. Там і сидить наш домовичок Зарожок, який контролює якість нинішньої продукції. А також надихає на створення (а точніше – відновлення) сироварні. Але про це трохи згодом.Наш директор заводу Василь Олексійович Максимов каже, що дотримання рецептури та всіх показників якості – це історична особливість заводу. А відтепер і ви розумієте, чому питання незмінної якості для нас надважливе.Тож, смакуйте, насолоджуйтеся та чекайте нових історій про наш Оржицький молокозавод. А ми будемо дарувати незмінну якість нашої продукції та готувати делікатесні новинки, які задовольнять найвибагливіших гурманів.Фото з краєзнавчого музею села Заріг.