Якість нашої продукції гарантують кращі фахівці молочної галузі

Звичайно ж, найкращими фахівцями в сфері молочної продукції є ви – наші споживачі, шанувальники та прихильники справжньої, якісної «молочки». З нашого боку, за дотриманням стандартів та рецептури відповідають професіонали, які знаються на якісній молочній продукції вже чимало років.

Отже, найголовніший контролер – директор заводу Василь Максимов. Людина, знана в «молочних» кругах, керівник, який йде всупереч багатьом сучасним трендам задля збереження тієї особливої якості та справжнього смаку молока та всієї молочної продукції. Василь Олексійович свого часу очолював роботу Лубенського молочного заводу, та створив, на жаль, уже в минулому, чудову торгівельну марку «Гармонія». А зараз він вже багато років, як талановитий диригент, керує роботою нашого міцного та професійного колективу Оржицького молокозаводу.

В нас на заводі, окрім міжнародних стандартів якості ISO та ХАССП, діють прості, але важливі правила, які позаочі називають «заповідями Максимова»:
Перша – тільки перевірене. Молоко для нашої продукції ми отримуємо з власної молочнотоварної ферми «Світанок», де кожна корова – під особливим наглядом та піклуванням.

Друга – тільки справжнє. Ми не використовуємо штучні барвники, ароматизатори, модифікований крохмаль чи пальмову олію.

Третя – тільки якісне. Василь Олексійович запровадив стандарти, які наразі, може, й не у виробничому тренді, але, безсумнівно, важливі для вас – споживачів молочної продукції. І для нас, адже наші діти та онуки так само смакують продукцією ТМ «Зарог». Тому нам важливо зберегти справжній смак та якість.

Завдячуючи цим правилам, ми рухаємося поступово, довіру споживачів завойовуємо смаковими властивостями та відповідністю стандартам, без цінового демпінгу чи методів здешевлення самого продукту. І ми щодня доводимо свою роботу до ідеалу, працюючи над якістю, не змагаючись за кількісні показники.

Тому, купуючи молочну продукцію «Зарог», ви можете бути впевнені, що вона відповідає всім стандартам якості, не порушує правила людяності та йде всупереч деяким сучасним трендам, які наш Максимов називає «пластмасовими». А ви вже смакували справжню молочну продукцію від ТМ «Зарог»?