Літо, сонце та гарна погода… чогось не вистачає? Ну звичайно, морозива
А літній прохолодний десерт, приготовлений власноруч із найкращих інгредієнтів – це справжнє задоволення
Тож, сьогодні в традиційній п’ятничній рубриці #рецепти_від_зарог зустрічайте сиркове морозиво «крем-брюле». В приготуванні – найпростіше, за смаком – найсмачніше, для дітей та дорослих, великої кампанії та персональної насолоди
Для приготування нам знадобляться лише три інгредієнти:
– Сир ТМ Зарог – 200 гр
– Молоко ТМ Зарог – 50 мл
– Молоко згущене (варене) – половина банки
Чудове морозиво готується так:
ретельно змішуємо сир та згущене молоко за допомогою міксеру або блендеру. Головне – не має бути грудочок, маса має бути однорідною. Тож перед змішуванням сир можна протерти через сито.
до отриманої маси додати молоко та ще раз ретельно перемішати.
розлити по формах: є спеціальні для морозива, хоча й звичайні форми для кексів теж стануть в нагоді.
4-5 годин в морозильній камері і … вуаля
смачне, без штучних домішок та консервантів, морозиво готове
Смачного! Насолоджуйтесь літом разом із продукцією ТМ Зарог
