Сиркове морозиво крем-брюле власноруч

Літо, сонце та гарна погода… чогось не вистачає? Ну звичайно, морозива 🍨
А літній прохолодний десерт, приготовлений власноруч із найкращих інгредієнтів – це справжнє задоволення 😋

Тож, сьогодні в традиційній п’ятничній рубриці #рецепти_від_зарог зустрічайте сиркове морозиво «крем-брюле». В приготуванні – найпростіше, за смаком – найсмачніше, для дітей та дорослих, великої кампанії та персональної насолоди 👌
Для приготування нам знадобляться лише три інгредієнти:

– Сир ТМ Зарог – 200 гр
– Молоко ТМ Зарог – 50 мл
– Молоко згущене (варене) – половина банки

Чудове морозиво готується так:

✅ ретельно змішуємо сир та згущене молоко за допомогою міксеру або блендеру. Головне – не має бути грудочок, маса має бути однорідною. Тож перед змішуванням сир можна протерти через сито.

✅ до отриманої маси додати молоко та ще раз ретельно перемішати.

✅ розлити по формах: є спеціальні для морозива, хоча й звичайні форми для кексів теж стануть в нагоді.

✅4-5 годин в морозильній камері і … вуаля 👌 смачне, без штучних домішок та консервантів, морозиво готове 😋

Смачного! Насолоджуйтесь літом разом із продукцією ТМ Зарог 😉