Вже ходили на тихе полювання?

Так-так, ми про гриби 😉 Наразі саме сезон лісової щедрості 🍁🍂

Тому сьогодні в нашій п’ятничній рубриці #рецепти_від_Зарог ми пропонуємо осінню запіканку з грибами.

Отже, для приготування нам знадобиться:

– Гриби – 200-250 гр. Якщо це лісові гриби, то їх треба буде відварити в солоній воді. Якщо шампіньйони – беремо свіжі.
– Сир кисломолочний ТМ Зарог (краще смакує з 10% жирністю) – 500 гр.
– Яйця – 2 шт.
– Манна крупа – 3 ст.ложки
– Сметана ТМ Зарог – 2 ст.ложки
– Цибуля – 1 середня
– Сир твердий – 100 гр
– Олія рослинна
– Сіль, перець, спеції – за смаком 👌

Для приготування запіканки 👩‍🍳:

👉 нарізаємо цибулю, підсмажуємо разом з грибочками, даємо охолонути 👌

👉 кисломолочний сир ретельно перемішуємо з яйцями та сметаною (можна скористатися блендером), солимо та перчимо. Додаємо манку та ретельно перемішуємо👌

👉 додаємо до цієї маси охолоджені гриби 👌

👉 змащуємо форму за необхідності, викладаємо масу, зверху присипаємо тертим твердим сиром 👌

👉 відправляємо форму до розігрітої духовки, випікаємо при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.

Особливо смачно додати до запіканки легкий пікантний соус зі сметани ТМ Зарог, зелені та часнику 👌

М-м-м, це насолода 😋 Смачного