П’ятниця Час смачних рецептів від ТМ “Зарог”
Ми вже розповідали про смачні переваги нашої бринзи ТМ “Зарог”. А сьогодні в нашій традиційній рубриці #рецепти_від_Зарог пропонуємо приготувати деруни з бринзою та кропом
Для цього нам знадобиться:
– Картопля – 10 великих картоплин
– Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
– Яйце – 3 шт.
– Бринза ТМ “Зарог” – 200 гр.
– Кріп
– Сіль, перець – за смаком
– Борошно – кілька столових ложок
– Олія для смаження (рослинна)
Підготували продукти? Тоді до справи
Першим кроком очистіть цибулю та картоплю, натріть на терці. До отриманої маси додайте яйця, борошно (пару столових ложок), трошки солі й перця. Гарно перемішайте.
Бринзу подрібнити (виделкою), дрібно порубайте кріп, додайте до бринзи та добре перемішайте.
Додайте бринзу з кропом до картопляної маси.
Обсмажте з двох сторін до скориночки, подавайте зі сметаною ТМ “Зарог” та часником.
Смачного! Готуємо просто з ТМ “Зарог”
