
Погоджуєтесь? Тоді нехай погода за вікном грає нам осінню музику, а ми будемо готувати корисну та легку страву – яблука, запечені із сиром. Саме яблука нас надихнули в сьогоднішній традиційній п’ятничній рубриці #рецепти_від_Зарог.
Отже, для приготування смачного сніданку (або десерту) нам знадобиться:
– Яблука – 4 шт.
– Сир кисломолочний ТМ “Зарог” – 200 гр.
– Яйце – 1 шт.
– Волоські горіхи – 80 гр.
– Цукор – 1 ст.л.
– Кориця – 1/2 ч.л.
– Печиво – для того, щоб урізноманітнити подачу блюда на стіл
Отже, до справи
Попередньо гарненько розігріваємо духовку.
Миємо яблука, гострим ножем обережно видаляємо середину.
Збиваємо яйце з цукром та корицею. Додаємо кисломолочний сир, ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
Подрібнюємо скалкою горіхи та додаємо до сирної маси.
Фаршируємо яблука сирно-горіховою масою, викладаємо в попередньо змащену маслом форму.
Запікаємо 20 хвилин.
Подавати десерт можна зверху присипаним печивом, политим медом, а в теплу погоду – навіть із шматочком морозива.
Смачної осені вам бажає ваш постачальник неперевершеної молочної продукції – ТМ “Зарог”
