Мафіни на пряженому молоці 

Що приготувати з пряженого молока?

Ви питаєте – ми ділимось рецептами в нашій традиційній рубриці #рецепти_від_Зарог

Поціновувачі пряженого молока ТМ “Зарог” полюбляють млинці, і за відгуками – це справжня смакота. Та ми пропонуємо дещо урізноманітнити ваше меню та спробувати приготувати мафіни на пряженому молоці 👌

Для цього нам знадобиться:
– Пшеничне борошно – 7.5 столових ложок
– Цукор – 2.5 столових ложки
– Пряжене молоко ТМ “Зарог” – 2 столових ложки
– Маргарин – 2 столових ложки
– Сода – 1/2 чайної ложки
– Яйце – 1 шт.

Першим кроком збиваємо яйце із цукром та додаємо маргарин.
Потім додаємо частинку борошна із содою та ретельно перемішуємо.
Додаємо молоко та залишок борошна, перемішуємо.
Заповнюємо формочки під мафіни та випікаємо 25 хвилин на 175 градусах.
За бажанням – зверху прикрашаємо або варенням, або присипаємо цукровою пудрою.
Та за нашим досвідом – прикрасити не завжди встигаємо, бо вже з’їли 😋

Мінімум часу, максимум задоволення – це про мафіни на пряженому молоці ТМ “Зарог”.