Продукт тижня – вершкове масло ТМ “Зарог”

Без нього не обійдеться практично жодна випічка. Бо саме вершкове масло робить страву ніжною, дарує неперевершений смак та підкреслює соковитість 😋

Традиційна п’ятнична рубрика #рецепти_від_Зарог та яєчня з сиром в лаваші. Гарно на сніданок, ситно на обід. Готові?

Тоді беремо:
– Сир сулугуні – 70 гр.
– Яйце – 3 шт.
– Лаваш – 1 шт.
– Вершкове масло ТМ “Зарог” – 1 ст.л.
– Спеції, сіль – за смаком

Ставимо на вогонь сковороду, розтоплюємо вершкове масло. На дно викладаємо лаваш, але так, щоб кінці були вільними. Зверху розбиваємо яйця, додаємо сіль та спеції, засипаємо натертий сулугуні. Завертаємо кінці лавашу.

Смажимо на тихому вогні протягом декількох хвилин до появи рум‘яної скоринки знизу. Потім перегортаємо за допомогою лопатки, підсипаємо сиром, накриваємо кришкою, прогріваємо 3-4 хвилини.

Викладаємо на тарілку, нарізаємо скибочками. Насолоджуємося 😋