Страви на день із ТМ “Зарог”

Пропонуємо присвятити сьогоднішню п’ятницю неперевершеній сметані від ТМ “Зарог” 👌😋 . Та не просто насолоджуватись її неповторним смаком, а ще й приготувати прості та зрозуміли страви на сніданок, обід та вечерю. Отже, рубрика #рецепти_від_Зарог в дії.

Для приготування всіх страв нам знадобиться королева нашої кисломолочної продукції – сметана від ТМ “Зарог”, з якої ми пропонуємо приготувати:

На сніданок – сметанковий десерт 🍮
На обід – картоплю, запечену зі сметаною 🥔
А на вечерю – грибочки в сметані 👌
Отже, рецепти прості, а смакота неймовірна 😋

Для приготування сметанкового десерту нам знадобиться сметана ТМ “Зарог” (500 гр), цукор (100 гр) та желатин (25 гр). Розчиняємо желатин за рецептом (або в декількох ложках води та нагріваємо, або за процедурою, вказаною на упаковці). Збиваємо сметану з цукром, поступово додаємо желатин, продовжуючи збивати. Отримане желе розливаємо по формах, ставимо в холодильник до повного застигання. І на ранок маємо простий та смачний сніданок 🍮

На обід беремо картоплю, чистимо та нарізаємо кружечками. Сметану ТМ “Зарог” трохи розводимо водою, викладаємо у форму шарами: картопля, потім сметанковий соус, трохи солі та подрібненого укропу. Далі повторюємо шари. Коли форма заповнена, накриваємо фольгою, ставимо запікатися при температурі 200 градусів 35-40 хвилин. Потім даємо ще настоятися в духовці. Смакота неймовірна на обід готова 🍲

Для вечері окрім сметани ТМ “Зарог” нам знадобляться ще гриби (в нас – шампіньйони) та цибуля. Миємо та нарізаємо гриби, підсмажуємо на рослинній олії. Додаємо цибулю, доводимо до золотистого кольору. Додаємо сметану, сіль та перець. Тушкуємо хвилин 10 під кришкою. Як гарнір або самостійна справа – далі вже ваша фантазія підкаже правильне рішення 😉

Смачного! Гарного дня із сметаною ТМ “Зарог”