Яблука +
кефір ТМ Зарог = неймовірно легка та смачна шарлотка
До п’ятниці готові? А якщо до сьогоднішнього настрою додати смачнющу шарлотку, вихідні точно будуть .
Готувати шарлотку на кефірі дуже просто
Для початку збираємо необхідні інгредієнти: яблука великі – 2 шт
масло вершкове – 20 гр
яйце – 2 шт
Цукор – 150 грКефір ТМ Зарог – 500 мл
Борошно – 400 грн
Кориця за смаком
Сода – на кінчику ножа
Крок 1. Готуємо яблука. Нарізаємо очищені яблука кубиками, розтоплюємо вершкове масло на сковорідці, викладаємо яблука, засипаємо половиною порції цукру та корицею. Перемішуючи готуємо на середньому вогні хвилин 10.
Крок 2. В окремому посуді збиваємо яйця, додаємо соду, другу половину порції цукру, кефір та борошно.
Крок 3. В силіконову форму, змащену вершковим маслом, викладаємо яблука. Заливаємо тістом. Випікаємо 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 4. Даємо шарлотці охолонути, перекладаємо на велику тарілку.
Смачного гарних вихідних, друзі
