Молоко

Молоко пастеризоване

Виготовляється з незбираного коров’ячого молока, яке проходить очищення, стандартизацію за вмістом жиру (нормалізацію) знежиреним молоком, яке одержують при сепаруванні, та теплову обробку (пастеризацію). Молоко ТМ “ЗароГ” має рівномірно білий колір, однорідну консистенцію без пластівців білку та грудочок жиру, чистий смак та аромат, притаманні натуральному продукту.

 
Жирність 2,5% 3,2% 2,5% 3,2%
Вага одиниці 500 г 500 г 900 г 900 г

Молоко пряжене (вміст жиру 3,2%)

Виготовляється з незбираного коров’ячого молока, яке проходить очищення, стандартизацію за вмістом жиру знежиреним молоком, яке одержують при сепаруванні, та теплову обробку (пастеризацію), яку подовжено до 2,5-3 годин для отримання характерного смаку “томленого” молока. Має рівномірно кремовий колір та однорідну консистенцію. Смак та аромат пряженого молока чисті, з виразним відтінком пастеризації.

 
Жирність 3,2%
Вага одиниці 500 г