Вода — 100 мл
Кролик — 2 кг
Лавровий лист — 3 шт.
Цибуля ріпчаста — 3 шт.
Перець чорний мелений — 1 дрібка
Сіль — 2 дрібки
Кип’яток — 400 мл
Масло вершкове — 20 г
Борошно пшеничне — 2 ст. л.
Мускатний горіх мелений — 1 дрібка
Перець чорний мелений — 1 дрібка
Сметана — 400 г
Ретельно промийте тушку кролика та розділіть її на порційні шматочки.

Порізані шматочки кролика обсмажте з двох сторін на сильному вогні до золотистого кольору. Потім додайте у пательню води з дрібкою солі та протушіть м’ясо протягом 30 хвилин.

Поки кролик тушиться, приготуйте сметанний соус. Для цього розтопіть у сковороді вершкове масло. Далі невеликими порціями всипте у масло борошно, інтенсивно помішуючи, щоб не утворювалося грудочок. Додайте кип’яток, дрібку солі, спеції, сметану та доведіть масу до кипіння.

До м’яса кролика додайте мілко нарізану цибулю, лавровий лист та готовий сметанний соус. Після цього протушкуйте страву ще 40 хвилин, до повної готовності.

У якості гарніру до страви можна подати картопляне пюре, гречану кашу або макарони. Також вона гарно поєднується зі свіжими овочами.
