Сирні пончики

Такому чудовому доповненню до чаю зрадіють як дорослі, так і малята!

Інгредієнти: 
  • 1 пачка кисломолочного сиру 9% (200 г)
  • 6 ст. л. борошна
  • 3 ст. л. цукру
  • 3 яйця
  • 0,5 ч. л. соди, гашеної оцтом (приблизно 0,5 ст. л)
  • 1 л рафінованої олії для смаження
  • Для приготування тіста розітріть сир з цукром, додайте яйця та розмішайте. Додайте гашену оцтом соду та поступово введіть борошно. Замісіть однорідне м’яке тісто (воно може трохи липнути до рук).
Middle %d0%bf%d0%be%d0%bd%d1%87%d0%b8%d0%ba%d0%b8 1

Поділіть тісто на частини, з кожної розкачайте ковбаску товщиною близько 3,5 см. Наріжте її невеликими шматочками, які потім скачайте у кульки.

Middle %d0%bf%d0%be%d0%bd%d1%87%d0%b8%d0%ba%d0%b8 2

У глибокій пательні на середньому вогні розігрійте олію (її має бути стільки, щоб шматочки тіста плавали в ній). Порціями помістіть нарізане тісто у пательню та смажте до золотисто-коричневого кольору.

Middle %d0%bf%d0%be%d0%bd%d1%87%d0%b8%d0%ba%d0%b8 3