Такому чудовому доповненню до чаю зрадіють як дорослі, так і малята!
Інгредієнти:
- 1 пачка кисломолочного сиру 9% (200 г)
- 6 ст. л. борошна
- 3 ст. л. цукру
- 3 яйця
- 0,5 ч. л. соди, гашеної оцтом (приблизно 0,5 ст. л)
- 1 л рафінованої олії для смаження
- Для приготування тіста розітріть сир з цукром, додайте яйця та розмішайте. Додайте гашену оцтом соду та поступово введіть борошно. Замісіть однорідне м’яке тісто (воно може трохи липнути до рук).

Поділіть тісто на частини, з кожної розкачайте ковбаску товщиною близько 3,5 см. Наріжте її невеликими шматочками, які потім скачайте у кульки.

У глибокій пательні на середньому вогні розігрійте олію (її має бути стільки, щоб шматочки тіста плавали в ній). Порціями помістіть нарізане тісто у пательню та смажте до золотисто-коричневого кольору.
