Кулінарні шедеври не на часі? Із Зарогом все інакше

😋

Початок осені зазвичай 🔥 Та не за погодними умовами, а за темпом життя.

І поки ми входимо в новий (або забутий старий) ритм життя після літніх канікул, кулінарні шедеври не на часі в багатьох господинь. Але ж шалений темп вимагає більшої енергії. Тому сьогодні в нашій п’ятничній рубриці #рецепти_від_Зарог ми пропонуємо швидкий та смачний рецепт картоплі, яка може бути не лише гарніром, а й самостійним смачним джерелом ресурсів та сил. Та головне, що цей рецепт не вимагає багато часу чи постійної включеності в процес приготування. А смакує … м-м-м як 😋

Отже, до справи. Нам знадобиться:
🥔6-8 гарненьких картоплин
🥛1-1.5 літри молока ТМ Зарог
🧀250 гр твердого сиру
🧄2-3 зубчики часнику

👩‍🍳 картоплю миємо, очищаємо, нарізаємо півколами. Молоко наливаємо в каструлю, доводимо практично до кипіння, додаємо нарізаний твердий сир (трохи сиру лишаємо для кінцевого етапу приготування) та часник. Прогріваємо перемішуючи. Викладаємо картоплю, вона має бути перекрита молоком повністю. Варимо 10 хв.

👨‍🍳 картоплю викладаємо до форми для запікання, заливаємо молочною сумішшю, у якій готувалася попередньо. Зверху посипаємо тертим сиром та запускаємо 25-30 хвилин при температурі 180-190 градусів.

👌 Прикрашаємо зеленню, подаємо на стіл та насолоджуємося 😋

Смачного!