Наші на виставці

Вже традиційно напередодні Дня працівників сільського господарства у Полтаві відбувається міжрегіональна спеціалізована виставка “АгроПром-Полтава”, яка приймає учасників з усіх регіонів України, серед яких вже не вперше представники ТМ «ЗароГ». Виставка проходить при підтримці Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА.

Окрім переробних підприємств,  на виставці представлені заводи-виробники сільськогосподарської техніки і обладнання,   компанії, які забезпечують сільгосптоваровиробників матеріально-технічними ресурсами та пропонують новітні технології.

Учасники виставки мають можливість поспілкуватись з потенційним партнерами, знайти для кожної з сторін нове, продемонструвати здобуті успіхи, підтримати імідж власного підприємства, провести перемовини з новими перспективними замовниками.

Переробна галузь тісно пов’язана із сільським господарством, адже якісна сировина – це необхідна умова якісної продукції. Саме тому наше підприємство приймає молоко виключно тільки з фермерських господарств,  частина з яких є власними.

Як водиться, не обійшлося й без частування. Бажаючих посмакувати продуктами Оржицького молочного заводу не бракувало.