Полтавців пригощають смачною та натуральною молочною продукцією

Коли йдеш уздовж яскравих полиць магазинів, очі розбігаються від різноманіття продукції. Кожна матуся і дружина завжди в магазині цікавиться, насамперед, «молочкою»: сирами кисломолочним і твердим, молоком і сметаною. Найголовніше тут – якість та натуральність, і в цьому питанні полтавські господині безкомпромісні.

То що ж робити полтавцям, які просто хочуть споживати натуральні корисні продукти? А тим більше – дбайливим полтавським жінкам, які намагаються частувати свої родини якомога якіснішими і виключно натуральними молочними продуктами? Ці продукти мають складати левову частку раціону дітей віком до 6 років, але як не нагодувати найдорожчих шкідливими, а часом навіть небезпечними молочними продуктами?

Цим питанням задаємося і ми. Побачивши у «Велмарті» дегустацію продукції торгової марки «ЗароГ», поцікавилися: чим можуть здивувати ці полтавські виробники?

Для дегустації компанія запропонувала полтавцям сир, сиркову масу, сметану, кефір, а також десерт «Бланманже». Усе виявилося надзвичайним! Ніжний молочний смак був ідеально збалансованим, не відчувалося ані загущувачів, ані якогось синтетичного запаху «вершків». Схожий смак згадався з дитинства, коли бабуся привозила домашнє молоко і зроблену власноруч сметану. Це повинні спробувати і мої домашні! У результаті, торбинка покупок наповнилася молочними смаколиками))

Шанс спробувати справжню молочну смакоту «ЗароГ» надасть знову всім бажаючим 13 грудня в магазині «АТБ» на Вавілова та 20 грудня в «АТБ» на Зіньківській, 16. Не втрачайте нагоду скуштувати!