П’ятниця! День рецептів від Зарог

Сьогодні в програмі: панкейки 🥞 для королівського сніданку 👑

Для початку, пояснимо, що панкейки ну ду-у-уже схожі на звичні для нас млинці. Але вони все ж таки панкейки, як не крути. Бо коли викладаєш один на одного декілька штук, поливаєш зверху медом чи варенням, виходить й справді королівська смакота 🤴
Тож, для приготування панкейків нам знадобляться:

🥛 Молоко ТМ Зарог – 210 мл.
🥚 Яйце – 1 шт.
🌾 Борошно – 200 г.
Розпушувач – 1 ч.л.
Олія рослинна – 2 ст.л.
Цукор – 2 ст.л. (такі панкейки виходять в міру солодкими і добре поєднуються з будь-якими начинками. Та як душа вимагає солоденького дуже, то цукру можна додавати більше).
Сіль – 1/2 ч.л.
Цей набір базовий, але його можна доповнювати ванільним цукром, корицею та іншими спеціями, які полюбляє ваша королівська родина.

Рецепт приготування такий:

Яйце гарненько змішуєте з цукром та сіллю. Має вийти однорідна маса, тому залучаємо до роботи або міксер, або виделку та весь свій завзятий настрій.
Потім додаємо в отриману суміш молоко ТМ Зарог (бажано не з холодильника, а кімнатної температури). Перемішуємо.

Додаємо рослинну олію і знов перемішуємо.

В окремий посуд просіюємо борошно та ретельно перемішуємо із розпушувачем, адже наші королівські панкейки мають рівномірно та однаково піднятись кожний.
Швидко поєднуємо обидві маси, але не замішуємо занадто довго. Наші панкейки мають лишатися ніжними та легкими. Тісто по консистенції не густе, гарно ллється на сковорідку.
Розігріваємо сковороду на середньому вогні, на гарячу наливаємо в середину тісто. Так, панкейки бажано випікати по одному на сковорідці, Млинці виходять діаметром 8 см в середньому, але розмір – справа смаку 👍

Коли тісто на сковорідці почне показувати пухирці, значить треба перевертати. Виходить десь 1,5 хвилини з одного боку та близько 1 хвилини з іншого. Панкейк має рівномірний рум‘яний відтінок ззовні, пропечений та пухкий зсередини.

Подати королівське блюдо на стіл вам допоможе знову ж таки продукція ТМ Зарог: наша сметана або йогурт гідно доповнять королівський смак панкейків.
Смакуйте, насолоджуйтесь королівською смакотою 🥞👑, впевнюйтесь в тому, що продукція ТМ Зарог кожній господині допомагає створювати шедеври!