Сир, який оцінять гурмани

Знаєте, що відрізняє сир ТМ Зарог з-поміж інших? Баланс в усьому. Ми намагалися створити універсальний сир, який гідно оцінять і матусі, і дітки, і студенти, і спортсмени, і бабусі з дідусями. Скажете, це складно? Але немає нічого неможливого, коли мета така смачна та корисна.

Отже, знайомтесь. Сир ТМ Зарог:

✅ смак збалансований. Не кислий та не солодкуватий. Він такий приємно сирний з дуже легкою кислинкою, яка грає смаковими рецепторами справжню симфонію смаку 😋

✅ консистенція так само тримає баланс. Наш сир не розсипається, та й одночасно не злипається у єдину масу. Він смакує з йогуртом або сметаною, та в той же час підкорюється будь-яким, навіть самим сміливим ідеям хазяйок.

✅ вигляд стримано привабливий. Навіть в упаковці наш сир виглядає традиційно солідно, без зайвих прикрас чи незрозумілих елементів. В тарілці він головний, грає ключову роль, вабить своїм кольором та миттєво викликає бажання з’їсти.

✅ жирність – кожному за бажанням. Зовсім нежирний для тих, хто слідкує за фігурою, оптимальні 5% для всіх поціновувачів та 10% – для особливих гурманів. Хтось каже, що сир має бути жирним, хтось любить безмежно ніжний та нежирний. Ми даємо можливість скуштувати справжній сир відповідно до побажань та потреб.

Наш сир, беззаперечно, кращий. Головний. Справжній. Традиційно смачний. Без домішок та хімії. Збалансований та неймовірний.

Де шукати?
Мережа Новус, Еколавки та багато інших магазинів. Але пам’ятайте, ми не женемося за кількістю. Поки що ми впевнено перемагаємо за смаковими якостями. Тож шукай, бери, смакуй та насолоджуйся!