Молочний суп-пюре з кабачків

Корисне та здорове харчування для всієї родини 👨‍👩‍👧‍👦🥛☘️

Сьогодні в нашій постійній рубриці #рецепти_від_Зарог ми пропонуємо приготувати страву, яка стане до вподоби і дітям, і дорослим 👍
Отже, зустрічайте літній, легкий молочний суп-пюре з кабачків 😋

Для приготування нам знадобиться:

🥛 молоко ТМ “Зарог” – 330 мл.;
💧вода – 200 мл.;
🥒 кабачок – 230 гр.;
🧀 сир твердий – 30 гр.;
🥣 манка – 2 ст.л.;
🧂сіль, перець – по шіпці;
🌱 кріп – пару гілочок.

Крок 1. Кабачок вимити, порізати на великі шматочки та відварити в підсоленій воді.
Крок 2. Коли кабачок стане м’яким, вийняти, а до води додати молоко. Довести до кипіння.
Крок 3. До молочно-водної суміші додати манку, варити 15 хвилин помішуючи.
Крок 4. Додати відварений кабачок, посолити, поперчити, провадити ще 5 хвилин.
Крок 5. Приготовлений суп збити блендером. Подавати з тертим сиром та зеленню.
Поради для дорослих – трохи гострого перця або часнику роблять страву неймовірною👌
Діткам можна подавати з гріночками 👌

Смакуйте всією родиною!
Бережемо найцінніше, боронимо найрідніше 💪