Святкуєте Хеловін? 

Ми, наприклад, вважаємо, що свят забагато не буває. А як є свято, то можна й смаколиків приготувати на його честь 😋

Тому сьогодні пропонуємо хеловінську запіканку – з гарбузом 🎃, що в поєднанні з кисломолочним сиром від ТМ “Зарог” додасть вихідним святкового настрою 🥳

Отже, для приготування нам знадобиться:

Гарбуз – 400 гр.
Сир кисломолочний ТМ “Зарог” – 300 гр.
Масло вершкове ТМ “Заро”г – 30 гр.
Сметана ТМ “Зарог” – 2 ст. л.
Яйця – 2 шт.
Цукор – 3 ст.л.
Крупа манна – 2 ст.л.
Сода – 1/4 ч.л.
Сік лимону
Сіль – щипка

Підготували продукти, вперед – до приготування нашого хеловінського щастя 🧡
Гарбуз чистимо, потім натираємо на терці.
Поєднуємо сир кисломолочний та вершкове масло, розминаємо ретельно виделкою.
До цього ідеального дуєту від ТМ “Зарог” додаємо яйця, перемішуємо.
Потім по черзі додаємо цукор, сметану та манку, гарно перемішуючи після кожного інгредієнту.
До отриманої сиркової маси додаємо натертий гарбуз. Сміливо перемішуємо.
Форму змащуємо вершковим маслом, викладаємо суміш, випікаємо при температурі 200-220 градусів 50 хвилин.
Особливо смакує із сметаною, медом або джемом.

І незалежно від того, святкуєте ви Хеловін чи ні, запіканка з сиру та гарбузу завжди прийдеться до столу 👌

Смачного 🎃🎃🎃