Переваги продукції ЗароГ

Окрошка на кефірі: користь і шкода

Існує величезна кількість рецептів окрошки. Звичайно ж, найпопулярніші на основі сироватки, квасу, бульйону і, звісно ж, кефіру. Про корисність кефіру ...
Читати далі…

Користь і шкода сиру: чи всім можна його їсти?

Хто ж не знає цей чудовий молочний продукт. Сир - один з найдавніших кисломолочних продуктів відомих людству, споживати який людина ...
Читати далі…

Никакой химии и жиров (Про нас у газеті “Ваш шанс”, що на Сумщині)

Нужно  сказать,  что  перед публикацией мы сами попробовали продукты этой ТМ и убедились, что в отзыве нет преувеличений - это ...
Читати далі…

10 цікавих фактів про ряжанку

Ряжанка – відомий з дитинства корисний молочний продукт. Пропонуємо вашій увазі цікаві факти про неї. Цей кисломолочний продукт можна назвати ...
Читати далі…

15 причин включити кефір до щоденного раціону

Не всім відомо, що серед  повсякденних продуктів є ті, що мають великий цілющий потенціал. До  них, без сумніву, належить кефір ...
Читати далі…

Сир кисломолочний

Сир кисломолочний виготовляється традиційним способом – кисломолочним сквашуванням закваскою з легким відварюванням у ваннах. Готується перехід до нового цеху, де цей ...
Читати далі…

Масло

Масло солодковершкове та шоколадне виготовляється зі свіжих вершків методом сепарування на так званій лінії Мельошина, де високожирні вершки перетворюються в масло ...
Читати далі…

Йогурти та біфідойогурти

Йогурти на нашому підприємстві виготовляються тільки живі, без термізації, на традиційних для йогурту заквасках (термофільний стрептокок+болгарська паличка), про позитивний вплив яких ...
Читати далі…

Ряжанка

Ряжанка виготовляється традиційним «упарюванням» або пряженням нормалізованого по жиру молока до приємного коричневого кольору й аромату з додаванням  більш  «багатої» закваски ...
Читати далі…