Кефір

Кефір 2,5% жирності

Виготовляється шляхом сквашування нормалізованої суміші незбираного та знежиреного молока закваскою, що містить молочнокислі мікроорганізми та кефірні грибки. Має однорідну в’язку консистенцію з порушеним згустком, рівномірний молочно-білий колір, чистий кисломолочний запах та щипкий смак; може мати незначне відокремлення сироватки та газоутворення, що спричинено нормальною життєдіяльністю молочнокислих бактерій. У результаті біохімічних процесів, які протікають при сквашуванні, кефір набуває низки корисних властивостей, завдяки яким легше і швидше засвоюється організмом.

Жирність 2,5%2,5%2,5%2,5%
Вага200 г500 г900 г870 г

Кефір нежирний

Виготовляється зі знежиреного молока з додаванням закваски, що містить молочнокислі мікроорганізми та кефірні грибки. Має однорідну в’язку консистенцію з порушеним згустком, рівномірний молочно-білий колір, чистий кисломолочний запах та щипкий смак; може мати незначне відокремлення сироватки та газоутворення, що спричинено нормальною життєдіяльністю молочнокислих бактерій. Завдяки відсутності жиру цей продукт особливо корисний людям похилого віку та тим, хто дотримується дієти.


Жирність 0%
Вага500 г