Сир кисломолочний

Виготовляється шляхом сквашування нормалізованої пастеризованої суміші знежиреного та незбираного молока заквасками для сиру і відварюванням отриманого згустку. Сир кисломолочний ТМ “ЗароГ” має однорідну консистенцію, м’яку та щільну, білий із кремовим відтінком колір, чистий кисломолочний смак та аромат; можлива легка крупинчастість, розсипчастість та незначне відділення сироватки. Молочний жир, що міститься у складі сиру кисломолочного, є носієм жиророзчинних вітамінів (A, D, Е, К) та джерелом синтезу незамінних амінокислот, а отже сприяє виведенню з організму людини надмірної кількості холестерину, тобто має антисклеротичну дію.

Жирність10%10%
Вага одиниці350 г200 г
Жирність5%5%
Вага одиниці350 г200 г
Жирність0%0%
Вага одиниці350 г200 г

Сиркова маса

Жирність8%
Вага одиниці200 г