
Переваги молочної продукції ТМ «ЗароГ»
Новий виробник молочної продукції (з 2015 року) дотримується класичних технологій: не використовує в продуктах жодної заміни молочних складників, у тому числі молочного жиру на рослинний, штучних стабілізаторів, ароматизаторів та інших добавок.
Досвідчені спеціалісти молочної галузі впроваджують найкращі напрацювання у виготовленні продукції.

Якісна сировина
Молоко-сировина, з якої виготовляється продукція, надходить від власної ферми та сусідніх господарств. Молоко та інші продукти мають короткі терміни зберігання, адже в них зберігаються усі корисні властивості свіжого молока.
Йогурти
Йогурти на нашому підприємстві виготовляються тільки живі, без термізації, на традиційних для йогурту заквасках (термофільний стрептокок+болгарська паличка), про позитивний вплив яких на травлення говорив ще вчений І.І.Мечников.
Масло
Масло солодковершкове та шоколадне виготовляється зі свіжих вершків методом сепарування на так званій лінії Мельошина, де високожирні вершки перетворюються в масло.
Перевагою нашого масла є наявність добре вираженого вершково-горіхового присмаку й аромату. При виготовленні шоколадного масла додаються цукор, натуральний какао-порошок та ваніль.
Масло солодковершкове та шоколадне виготовляється зі свіжих вершків методом сепарування на так званій лінії Мельошина, де високожирні вершки перетворюються в масло.
Перевагою нашого масла є наявність добре вираженого вершково-горіхового присмаку й аромату. При виготовленні шоколадного масла додаються цукор, натуральний какао-порошок та ваніль.