Кефір

Кефір (вміст жиру 2,5%)

Виготовляється шляхом сквашування нормалізованої суміші незбираного та знежиреного молока закваскою, що містить молочнокислі мікроорганізми та кефірні грибки.

Має однорідну в’язку консистенцію з порушеним згустком, рівномірний молочно-білий колір, чистий кисломолочний зап
ах та щипкий смак; може мати незначне відокремлення сироватки та газоутворення, що спричинено нормальною життєдіяльністю молочнокислих бактерій. У результаті біохімічних процесів, які протікають при сквашуванні, кефір набуває низки корисних властивостей, завдяки яким легше і швидше засвоюється організмом.

Жирність 2,5% 2,5%
Вага одиниці 500 г 900 г

 

Кефір нежирний

Виготовляється зі знежиреного молока з додаванням закваски, що містить молочнокислі мікроорганізми та кефірні грибки. Має однорідну в’язку консистенцію з порушеним згустком, рівномірний молочно-білий колір, чистий кисломолочний запах та щипкий смак; може мати незначне відокремлення сироватки та газоутворення, що спричинено нормальною життєдіяльністю молочнокислих бактерій. Завдяки відсутності жиру цей продукт особливо корисний людям похилого віку та тим, хто дотримується дієти.
Жирність Нежирний
Вага одиниці 500 г