Сир кисломолочний

Виготовляється шляхом сквашування нормалізованої пастеризованої суміші знежиреного та незбираного молока заквасками для сиру і відварюванням отриманого згустку. Сир кисломолочний ТМ “ЗароГ” має однорідну консистенцію, м’яку та щільну, білий із кремовим відтінком колір, чистий кисломолочний смак та аромат; можлива легка крупинчастість, розсипчастість та незначне відділення сироватки. Молочний жир, що міститься у складі сиру кисломолочного, є носієм жиророзчинних вітамінів (A, D, Е, К) та джерелом синтезу незамінних амінокислот, а отже сприяє виведенню з організму людини надмірної кількості холестерину, тобто має антисклеротичну дію.
Жирність Нежирний 10%  5%
Вага одиниці 200 г 200 г 200 г
Жирність 5% 10% Нежирний
Вага одиниці 350 г 350 г 350 г
Жирність 10%
Вага одиниці 900 г
Жирність 45 ± 2,0 %
Вага одиниці
Жирність 18%
Вага одиниці 150 г