Виготовляється шляхом сквашування нормалізованої пастеризованої суміші знежиреного та незбираного молока заквасками для сиру і відварюванням отриманого згустку. Сир кисломолочний ТМ “ЗароГ” має однорідну консистенцію, м’яку та щільну, білий із кремовим відтінком колір, чистий кисломолочний смак та аромат; можлива легка крупинчастість, розсипчастість та незначне відділення сироватки. Молочний жир, що міститься у складі сиру кисломолочного, є носієм жиророзчинних вітамінів (A, D, Е, К) та джерелом синтезу незамінних амінокислот, а отже сприяє виведенню з організму людини надмірної кількості холестерину, тобто має антисклеротичну дію.
|
 |
 |
 |
Жирність |
Нежирний |
10% |
5% |
Вага одиниці |
200 г |
200 г |
200 г |
|
 |
 |
 |
Жирність |
5% |
10% |
Нежирний |
Вага одиниці |
350 г |
350 г |
350 г |
|
 |
Жирність |
10% |
Вага одиниці |
900 г |
|
 |
Жирність |
45 ± 2,0 % |
Вага одиниці |
|
|
 |
Жирність |
18% |
Вага одиниці |
150 г |