Увага! Новинка!

В асортименті заводу з’явилася нова позиція:Йогурт 2,8% жиру з фруктовим наповнювачем «Чорниця-малина» ТМ «ЗАРОГ».Пакування:Пакет з поліетиленової плівки з внутрішнім чорним покриттям, масою нетто 400 г мінус 12 г (3%).

Read More »

Сироватка – для молодості та краси

Кожен із нас прагне якомога довше зберегти здоров’я та молодість. Для цього ми витрачаємо чималі кошти на ліки, біодобавки та косметичні процедури. Та часто забуваємо, що турботлива матінка-природа забезпечила нас […]

Read More »

Окрошка на кефірі: користь і шкода

Існує величезна кількість рецептів окрошки. Звичайно ж, найпопулярніші на основі сироватки,  квасу, бульйону і, звісно ж, кефіру. Про корисність кефіру знають всі. Особливо добре знайомі з його властивостями люди, які […]

Read More »

Користь і шкода сиру: чи всім можна його їсти?

Хто ж не знає цей чудовий молочний продукт. Сир – один з найдавніших кисломолочних продуктів відомих людству, споживати який людина починає з самого дитинства. Приготуванням його займалися жителі Древнього Риму, […]

Read More »

Йогурт без наповнювача 3,2 % жиру. Термостатний густий без цукру. ДСТУ 4343:200

Йогурт – це солодкий кефір? Зовсім ні! Це самостійний кисломолочний продукт, одержаний шляхом сквашування нормалізованого по жиру молока культурами молочнокислих бактерій: термофільного стрептокока і болгарської палички. Йогурт виготовлений без цукру […]

Read More »

На етносвяті “Щедра Масляна” полтавці ласували сонячними млинцями зі сметаною “ЗароГ”

10 березня кілька сотень полтавців завітали на Театральну площу, аби взяти участь в етносвяті «Щедра Масляна», що його організувала Полтавська міська рада. Погода у перші половині дня була погожою, тому […]

Read More »